Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraftfulla suckar

från mina lungor flyter rök
ut ur min mun
och blir en dimma mellan lägenhetshusen där jag står
min destruktivitet blir till kondens på löven
som blanka hänger slaka på grenarna jag ser
deras nu fantastiska färger förtrollar dagen
snart försvinner orken till att hänga kvar
deras fäste ska släppa i en naken tavla
och dimman skingrar sig
för att ge plats åt vintern




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 526 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-10-21 14:24



Bookmark and Share


  Margareta Wersäll
Stark känsla - din destruktiva känsla som förenas med naturen på ett förunderligt sätt, och sedan klingar ut med den.
2014-05-03

    ej medlem längre
Höstens förgänglighet ljuvligt beskrivet.
Det är en fröjd att läsa dig.
2012-11-11

  anits VIP
Mycket fint skrivet
2012-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling