Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

följde i dina spår


jag följde i dina spår,


några steg bakom blev flera;


du såg inte mig-


jag ville inte det-


ville titta på dig,


ville känna om
jag verkligen ville

låta dig gå ensam
i dina spår




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-21 15:46



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Dessa ord påminner om när Gud bar människan osv.
Fint ordat/kram
2012-10-22

  ResenärGenomLivet VIP
Känner man sej tveksam är det bäst att ta det lugnt och vänta...
2012-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran