Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken gråmulen och regnig helg det har varit


utan någon sol i sikte

Inget solsken, ingen ork

Har inte riktigt kunnat ladda upp mitt batteri

med förnybar energi

som jag redan imorgon måste släppa fri

när jag går och jobbar

Måndag

Är ju numera så beroende av solens glada

och varma leende

Men det får väl lov att gå ändå

För det är bara att ta till och kämpa på

Kämpa på och hoppas att nästa helg inte blir lika

regnig och grå

Och löningshelg är det visst också till och med på köpet

Hej och hå..

Ken Cassel
21/10-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 148 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-21 16:30



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skrivet om längtan
efter sol
2012-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel