Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyser lockande

Stora städer lyser lockande
med löften om allt
Vi cirklar runt, drömmer och
bedövar oss
Äventyret väntar runt hörnet
En elektrisk puls
väcker oss igen
Vår civilisation i hyperfart
rakt tillbaka till vildheten igen




Fri vers av maverick
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-21 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maverick