Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mig gör det ingenting


Det är bara på det sättet som du säger det på

För jag har aldrig gjort illa dig, min vän

Gjort illa dig hur som haver

Kommer heller aldrig att hända

Och varför skulle jag göra det

Så jag bryr mig inte om vad du säger eller gör

För det har ändå aldrig varit du och jag

som har varit som bästa vänner

Så håll mig gärna utanför dina anklagelser och osanningar

som du håller på med

Precis så som det sig bara bör

För annars så är det bara jag som går utan att lämna

ett endaste spår efter mig

Okej!

Så sluta genast upp och snacka en massa skit

För annars så är det Adjö..


Mig gör det ingenting

Det är bara på det sättet som du säger det på

Vill du att jag ska gå, eller..?

Ken Cassel
21/10-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-21 20:48



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket tänkvärt
det du skriver här
2012-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel