Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var jag hela tiden




När jag blundar finns där bara jag
det var jag hela tiden

Bakom ryggen står en man
som sträcker skräcken uti spegeln
Det var jag hela tiden

Ögonskuggan symmetriskt på
asymmetri i själen
Det var jag hela tiden

Vad är verkligt
vad är vi
Det var jag hela tiden

Utanför det innuti
skiftar plats
blir magi
Det var jag hela tiden

För här fanns bara jag
inget vi i tiden
vi möts här i ett mållöst land
Det var jag hela tiden

Närvaron blir frånvaro
bortom medvetandets gränser
följ med om du vill
men det var jag hela tiden.








Fri vers av TinnitusIHjärtat
Läst 273 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-10-21 23:50



Bookmark and Share


  cilax VIP
gillar den
2012-12-14
  > Nästa text
< Föregående

TinnitusIHjärtat
TinnitusIHjärtat