Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång i tiden så var jag en järv


Så modig

Så förnuftig och stark

Så himla smart

Fruktade i stort sett ingen

Men så fick heller ingen annan syn på mig i första taget

Förutom min älskade, då förstås

Men det var då det

För efter rekarnationen så skiftade jag färg

och blev till en människa istället

Lika modig

Lika förnuftig och stark

Lika smart och järv..

Ken Cassel
22/10-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-22 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel