Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hann du se solen? ( tanka )




solig blå himmel,


hann du se den en kort stund?


den försvann rätt snabbt,


så är ju hösten: höstig;


sol jämt på sitt sommarlov




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-24 21:33



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
vacker är bilden
i sin helhet
2012-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran