Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
redigerat en äldre text..orden/solen har gått bakom molnen :)


solen avstängd..


rätt var det är..


stängs solen av..


ingen vet

hur länge den blir
avstängd..


i mörkret kan
du se

med de ögon du har där..

..titta på ditt liv..


det syns.. för dåligt..


du försöker föreställa dig
någon leva i det..


bara stå ut..


knappt...


..bara.. tills solen kommer
tillbaka..




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 233 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-11-17 17:52



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skaldat, längtar efter solen
som har varit avstängd länge nu
2012-11-21

  Lynx63 VIP
Efter tanke
Gillar djupet
2012-11-20

  TrollTörnTrappan VIP
Fruktansvärt intressant vision!

2012-11-18

    ej medlem längre
Känns som en stund att ägna åt eftertankar och lite tid till rannsakan av livets väsentligheter.
2012-11-17

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, idag har solen varit avstängd...längtar verkligen efter den...
2012-11-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Aj, aj, så kan
det gå till här
inget vi kan
bestyra men jag
kan bedyra att Dina
ord gav oss något
att tänka på i
mörkan nord!
2012-11-17

    ej medlem längre
gillar den här texten.. känns så silkes len som musik
2012-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran