Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
marknad, jovars..


vadd

 

 

misstar sig gör den som följer en poet som om vore det en aktuell dagbok
misstar sig gör den som nöjer sig med sin egen övertygelse

 

misstar mig gärna om misstaganden

 

är så enkla
naiva eller medvetna

(vad är skillnaden i resultat när insatsen väger lika på gungbrädan;
egots kalla emot hjärtats varma)

 

 

en dröm lindad kring egen pinne

av egospunnet socker

 

smakar fadda fjäsk och dammig vind

smakar inget mer än vadd

 

 

trind den magen rumlar marknad

medan hjärtan fryser

 

 

 




Prosa av Pot Pourri
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-22 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri