Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ska inte leda bort intresset så gå på texten istället


ge & ta

Det som du inte ser att du älskar mest av allt,
är det du saknar som mest då som det blir mörkt & kallt.

Vi alla människor på jorden bör både ge & ta,
han som bara tar är faktiskt ingeting att ha

förstå vad jag menar när jag säger 'känn med ditt hjärta'
förstå att insidan är de viktigaste och aldrig låtas sprida smärta

var han/hon som bryr sig, skrattar & ler,
så lovar jag dig att många många fler ger !


<3




Bunden vers (Rim) av Rhonja
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-23 17:11



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra uppmannat infångat i godstiligt språk
2013-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Rhonja
Rhonja