Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kan det bara bli bättre..


slutet av tunneln

Tyst, tomt.


Mörkt, kallt.


Någonstans.


Skönt, varmt.




Fri vers av J.Larsson
Läst 227 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-24 01:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
essansen som
även är sansad

jag gillar den
2012-10-24
  > Nästa text
< Föregående

J.Larsson