Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...underbart möte...


Underbart...


Du var
Där jag var
Vi var där
Igår
Vi var där
Samtidigt
Men inte
Tillsammans

Men du var där
Där jag var
Jag var nära
Dej

Och det var bara

Så underbart...



TT
(HSGK)

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 307 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-10-24 08:51



Bookmark and Share


  Maiah VIP
det är precis som det tar sig som pyromanen sa....=)
2012-10-26

  Gunwale VIP
Tänk vad mycket som pågår som (vi) andra inte ser...
2012-10-26

  Maria T
Så underbar liten dikt
2012-10-24

  Ninananonia VIP
Lycka :)
2012-10-24

    ej medlem längre
Orden andas lycka.
2012-10-24
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT