Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet och

Planet gjorde en brant dykning, ett kaos utbröt,
många skrek. De tittade på varandra. "Va fan?!"
Öronbedövande dån.
Det var sorg, skräck och...

"Om du överlever, säg jag älskar dom."
Det hoppade så att de fick hålla sig i kramp.
"Om du överlever..." han gav mig en blick,
"knip ihop röven!"

Så började jag skratta. Han skrattade.
Vi tjöt, tårarna rann, vi grät,
och våra ögon möttes, skildes, vi greppade,
studsade fram och åter och vi möttes igen,

så lämnade jag kroppen..






Prosa av hansensson
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-01 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hansensson
hansensson