Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i begynnelsen finns b! ..inga metaforer.. bara bokstav b


babes på blotliknande backanal..; bosch

Det blåste en byig bris. Blundade: babe bringade bileendet..

branden börjat och blivit brutal..brände i bröstet..bara

burfåglar i bur.. bortåt brustna bottenlösa bubblande

bumerangkänslor...blotet för befågande böjelsers banalitet?

begynnande borderlineer..båda..?

På backanalen bara blacka bortskämda bönor..bredvid

blonda bitchiga bruttor som burna ur burleska buskisar..

några bossiga busar och deras bulvaner bultade i burgna

buffelkavajer och bordalinon..

Bongos bankades buckliga av berusade basister från

bygden..i brist på sina bas beredda att utan bävan besjunga

Bacchus beundrade av en bred publik..

Bums! Baggis.. bligade blott blotstämning..bägarna bars

av bugande buddhistmunkar bärande bartenderkläder..

beredda att betjäna också vid baren.

Blundades..bärgades..bävades..brasts i brölande..bloody

mary beställdes..före bordeaux..bourgogne...birra..blev

till bubblig bubbel brut.. blev till bourbon..

Det bankades på borden..bjärta band bottnade i bräckliga

behov med bultande hjärtan blomstrade blamagelöst.

Barmar blöttes av berusade kyssar från brunögda

blondiner..bälla braskandeklädda bögar..brunetter med

böjelse för bara bröst i brist på bulor i byxor på

bristningsgränsen hos bossar och bulvaner bortöver

babord i lokalen.

Begynnande babbelorgier i.. av bubbeln och brännvinet

bredda spår..bönande om böckling.. bräckt backröding..

ingen bonit eller björkna av förklarliga skäl ..bröd som

baquetter bjöds..barbakad butterkaka..bullar bars fram

av buddhistmunkarna med brunsvarta butterflies som

brukligt..brylépudding beställdes..

Berusningen kom inte som en blixt..bönerna hade bytts

mot buggande och böljande bluestakter..några

brajrökande bubblare på bumsbesök.. bonnade

på bröllop trodde de..bråkande..alla blev blåsta

ingen brydde sig..budorden och påvens bullor

beivrades..enbart Bacchus blidgades på backanalen.

Inga brott bokfördes eller begicks av bovar enligt bypolisen.




Prosa av Tarantaran
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-24 21:13



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Bubblande bra ... bejublande B/ kram
2012-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran