Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skeva värden, leva flärden på färden. Betala på krita..


stolt

 

 

inte redo när stoltheten väl knackar på

 

 

pompös

går före hjärtat - pryder

ens ego då

 

 

i fall det betyder

väl stolthet redan fallit

 

 

i fallets etyder

 

 

hur leda de bägge säj

hur samfällt gå

 

 

när inga haspar längre är på

(skeva värden på färden)

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-24 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri