Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sista blick i samhället

Grymma samhälle människor dödar
Alkohol och droger hos dem unga som flödar
Se hur politikerna skrattar och pengar strör
Inte så konstigt att folk som lider av det dör
Inte en tanke samhället ger, till den man eller kvinna som sitter på gatan och ber.
En krona eller två, är de för mycket att ge?
Nej, politikerna vill inte se
Fattigdom finns inte för dem.
Dag för dag dör någon på gatan bara för att han inget har
Bara parkbänkar, sprit och droger kvar.
Titta på mig, jag ligger där och ber.
Med en 20 lapp i min hand sluter mina ögon och finns inte mer.




Fri vers (Fri form) av miramin
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-24 23:19



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
välfångat i rim om ranson
2012-10-25
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin