Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarhjärta

björkmusen bävande inför

ett hopp från blad till kvist..

bävern byggande sitt

i bäcken..

backsippan..brunkullan..

brännässlorna..backtrav..

bräckor bland barr..

bärfisar på blåbären..

björken bugandeböjd i

sommarberusning..

båten vid bryggan..

bleke på sjön..

sommarens bländande

tjusning i bultande blödande

bankande bristande bönande...

sommarhjärta




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-24 23:38



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
sommarhaven kvittrar i havens rörelser
2012-10-24

  kerstin skriver VIP
vilken böljande bedårande brusande sommardikt så här i höstrusket, särskilt gillar jag:

// björken bugandeböjd i

sommarberusning.. //
2012-10-24

  the fool on the hill
Saknar sommaren :)
2012-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran