Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
även gummi torkar med tiden - överraskning åt nåt håll, förr eller senare;


uttjänt uttänjt - tidernas överraskning

 

 

de drar i den och undrar nosar spårar frågar

tycker lirkar knycker lite till

och dyrkar dig upp

 

bit för bit

 

 

töjer drar  segar  krigar

bligar pillemariskt och väntar

gläntar på ditt du

 

 

drar

en bit till

 

 

en bit till

 

 

 

 

 

lögnernas mask

 

sitter på öronen

med gummiband

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-25 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri