Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ler man tillräckligt stort så märks inte sopsorteringen ens.. där bakom? *gnällkväll*


gnällkvällSerien; eller om

 

 

och jo ja det är lätt när det är rätt

lätt att ge

 

 

 

det man vill

 

 

har du någon gång undrat

varför det tas emot

 

 

eller om

 

 

någon gång undrat

vad som önskas




Fri vers av Pot Pourri
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-25 04:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri