Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min bro!

Jag har byggt en bro till min trygghet!
Trodde den var stadig!
Började vittra sönder i sina fästen och jag lät den smulas sönder, lite varje dag!

Såg nått på andra sidan, ville gå över!

Men jag stannar och låter mig bygga upp min bro igen!
Jag ser dig stå kvar på andra sidan och mina tårar bränner i ögonen!
Men jag vet du är stark och vi har varandra kvar ändå, på vårt sätt!




Fri vers av Angel of love
Läst 1370 gånger och applåderad av 68 personer
Publicerad 2012-10-25 20:17



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En stark men beredande hoppet på ett underfundigt vis! Kram!
2016-04-08

  Hans Christian
Oj, vad känner igen och kan vila mig denna dikt. Love it!
2014-05-06

  Armo
Vilken fin berättelse om än sorglig...
2013-09-16

  Jean-Michel Orblin
Bygg även en sådan bro till mig också.
Vad bra det skulle vara väntar på det mentala brobygget.

Jag håller på att reparera bro till min trygghet.
Hoppas den håller.
Gillar denna lilla text som säger mycket!
2013-07-25

    ej medlem längre
Fin text som känns i magen
2013-07-03

    ej medlem längre
ja, så kan det vara ibland - fint skrivet..
2013-06-19

  KattenKin VIP
Fint o insiktsfullt.
Gör så, bida din tid,
det är klokt.
2013-06-15

  aol
jättebra skriftat vännen,
2013-05-03

  vakentimmar
Jättefin text!
2013-04-14

  H.C.B
yes!
2013-03-13

  Ole Sunnerfjell
Så sant illustrerande
2013-03-08

    ej medlem längre
För mig känns det som att det är bron som är kärleken. Själva bron är tryggheten. Utan den, bara du. Utan den borde trygghet komma till dig. Vacker text, tar till mig den.
2013-01-27

  Helena C.W.
En bro till kärleken, vackert!
2012-12-10

  Karina"Kia"
Stärka/styrka sig själv
Bygga sin egen mur
Mot sig själv och andra som kommer än väldig,för mycket nära
Men viljan vill lössläppas..men inte du själv!
2012-11-29

  Engel
Allt det svåra och allt det stora i att vara två.
Fångat på åtta rader. Applåd!
2012-11-23

  ResenärGenomLivet VIP
Alla har sina egna sätt...fint skrivet...
2012-11-08

    ej medlem längre
så vacker att gör ont så själen blöder vit.. otroligt fint..
2012-11-07

  Federico Romano
Jag läser den igen med nöje.. Din bro..
2012-10-31

  Wolf Wallström
Dikten andas frihet utan skuld. Det bara blev så. Lättare att gå vidare beskriver Du med Dina ord.
2012-10-31

  Tosca
Vackra rader!
2012-10-26

  Federico Romano
Lidingö bron inspirerar till dikt misstänker jag & bra blev det..
2012-10-26

  Lars E Jönsson
Underbar text, där du fått orden att bli bilder, sen bilden till texten så blir det magi. Fantastisk bild
2012-10-26

    //Nikita
Åh så bra.
2012-10-26

  erkki
På vårt sätt! Det känns som en nyckelfras, värd att lägga på minnet.
2012-10-25

  M M Mannheim VIP
Vilket underbar tanke! Vi vill nog bygga en ny bro när den gamla har vittrat sönder. Som när livet inte är som det borde vill man ju gärna börja om och det är ju att bygga en ny bro.
2012-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love