Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En flisa

Orkar inte läsa, orkar inte skriva.
Får tjata upp fingrarna.
En liten gnista, lyfter blicken mot skärmen.
Andhämtningen tung, kippar.

Skriver fel. Uff! Går tillbaks, rättar.
Det kan ta sig, något kan hittas..

Vi var så trötta efter allt letande. Nu satt vi alltså.
Jag fick äran att tända. Inte en flisa hade gått att
uppbringa i hela stan. En hittade vi, äntligen.

Så hostade jag upp hela skiten, ut över heltäckningsmattan.
Dom blickarna...

Orkade inte tänka, inte röra mig.
Fick tjata mig upp,
ner på mattan, lyfte blicken.

Handen krafsar, något kan hittas,
det kan ta sig..





Prosa av hansensson
Läst 143 gånger
Publicerad 2012-10-25 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hansensson
hansensson