Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min natt!

Mitt mörker sluter sig kring mig! Jag hör hur vinden viner i de otäta fönstren!
De första snöflingorna har dalat ner och lagt sig som ett tunt vitt täcke!
Kramar om min kudde och har krupit upp i soffhörnet.

Jag är inte rädd för mörkret.
Jag trivs i mitt mörker!

Här kan jag gråta, le och skratta! Här kan jag vara mig själv!
Här kan jag låta tankarna virvla runt hur mycket de vill!

Jag välkomnar min natt!




Fri vers av Angel of love
Läst 377 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-10-26 00:31



Bookmark and Share


  Hans Christian
Min favoritvärld :o)

Så kul att läsa.Tack.
2014-05-06

  Densen VIP
En värld som är väldigt tilltalande!
2014-01-05

  Päronsplitt
Finstämd text om mörkrets trygghet som jag igenkännnde njuter av. Jag välkomnar din text!
2012-12-30

  erkki
Låter fint. Att släppa fram sitt innersta utan att någon ser är nog ett behov de flesta har emellanåt. Du tycks ha en modell som funkar.
2012-10-30

    ej medlem längre
Vad otroligt fint skrivet. Det får mig att känna, känna igen känslan. Trygghet!
2012-10-28

  Lars E Jönsson
Jag är rädd för mörkret men du ger hopp
2012-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love