Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dölja nått!

Här behöver jag inte dölja nått, här kan jag skriva mina känslor! Är jag ledsen får jag tröst! Är jag glad, gläder jag andra! Är jag arg, kommer vännerna tillbaka när jag lugnat ner mig! Är jag kär, så hoppas jag att alla mår lika bra som jag! Är jag besviken, blir jag stöttad! Faller jag finns det alltid nån som plockar upp mig!




Fri vers av Angel of love
Läst 334 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-10-26 01:10



Bookmark and Share


  Hans Christian
Plockar gärna upp dig…de dagar jag inte är för sjuk..men 112 kan jag ju alltid ringa eller det kanske räcker med ett stilla samtal och det är jag suverän på vännen :o)
2014-08-16

  Densen VIP
:)..Fint;)
2014-01-04

  Wolf Wallström
Du förmedlar med mänsklighet och kärlek till denna värld. En värld som är fattig på det.
2012-10-31

  Celticgirl VIP
Nej, detta är en befrielse i sig :)
Man kan bara vara.
2012-10-26

  M M Mannheim VIP
Vi är många som är kära i dig...som en kär medmänniska.
2012-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love