Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför faller inte jag lika vackert?

Utanför mitt fönster i gatlyktans gula sken faller årets första snö.
Små, tunna snöflingor, faller mot den svarta hårda asfalten!
Ingen är lik den andra.
De faller så vackert, lägger sitt täcke över oss!
Varför faller inte jag lika vackert?




Fri vers av Angel of love
Läst 854 gånger och applåderad av 50 personer
Publicerad 2012-10-26 01:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fin är den..
2013-10-18

  aol
så igenkännande vackert diktat vännen,
2013-09-09

  Jean-Michel Orblin
Ja varför gör du inte det, men snön gör trots allt,
att du landar mjukare.
Jovisst är snö vackert att titta på men kan även smälta bort eller frysa till is!
2013-07-25

    ej medlem längre
jättefin men jag hoppas att det dröjer - att snön faller igen alltså..
2013-06-19

  själensfrihet
Å vad fint diktat, och väldigt igenkännande Kram
2013-04-22

  Ole Sunnerfjell
Varje snöflinga är ny, outforskad, nyfiken ser, begrundar sin landning till det okända tillräckligt försiktigt
2013-03-08

  Helena C.W.
Du faller så fint med dina ord. Bra!!!
2012-12-23

  ULJO
Vackert och poetiskt faller i alla fall dina ord. Du själv ska inte falla, det hör inte vackra änglar till.
2012-12-23

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Tycker om, speciellt knorren på slutet. En fin iakttagelse
2012-12-04

    Ladylike
Du faller vackert
för orden är bara dina
och bara du kan bära dem.
Du berör<3
2012-11-25

  Vildaste
jättefin dikt!!!
2012-11-20

    ej medlem längre
underbar poesi ...
2012-11-19

  Onders
en människokropp kan kanske falla vackert men knappast landa vackert
2012-11-19

  LassO
För att du inte är snö ;)
2012-11-16

  erkki
Faller du? Det känns inte så. Fin dikt!
2012-11-16

    ej medlem längre
Skönheten speglas olika.
Jättefint.
2012-11-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
därför att du står, och svävar, så vackert
2012-11-06

    ej medlem längre
Ibland yr snön liksom uppåt
2012-10-30

  Annika Persson

Därför att snön som faller är kall,

och vintern rå.
2012-10-28

  tRAsSeL
Du är för vacker för att falla!
2012-10-28

  Celticgirl VIP
Även om man hade fallit vackert, hade det nog gjort lika ont. Åh, men det är vackert med snöfall :)
2012-10-26

  M M Mannheim VIP
Var glad att du inte faller! Is är inte roligt, men glatt.
2012-10-26

    ej medlem längre
bara pyttesmå kristaller, faller.. fin
2012-10-26

  Federico Romano
Du ska ej falla..
2012-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love