Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädens skuggor

Trädens skuggor

faller ner

i tjärnens

svarta spegel.




Fri vers av Idun 1
Läst 312 gånger
Publicerad 2004-08-08 17:30



Bookmark and Share


  Lisa
med tj, eller?
2004-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1