Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tusen av dig

Jag blir gammal av
din smärta

Jag blir yngre av
dina hjärtslag

Jag blir ensam av
din sorg

Jag blir himmel av
dina moln

Jag blir ett helvete av
dina utbrott

Jag blir ett mästerverk av dig

Jag blir mer än ett liv
med dig


Jag är en naturkraft av dig


Jag tror att jag

håller på att

bli odödlig

med dig




Bunden vers av melancholia
Läst 493 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-10-26 11:49



Bookmark and Share


    jesse james
Jag ryser av din skicklighet att formulera orden.Så snyggt/jj
2015-03-09

  Lars Hedlin
En innerlig känsla.......
2012-11-01

  Den gamle
Helt underbar :-)
2012-10-31

    ej medlem längre
Som om din presentationbild till den andra, dolda hälften är ägnad den människa du omskriver.

Som om jag har en känsla av att ha befunnit mig här tidigare, trots diktens särprägel
som i déjà vu?
som i diktjag?
som i fantom?




2012-10-26

    ej medlem längre
fin
2012-10-26

    ej medlem längre
Bokmärker

denna dikt som förmedlar styrka ...

mycket bra uttryck i denna ...
2012-10-26

  surface to air
Åh, det här var riktigt riktigt bra! Fint
2012-10-26

    ej medlem längre
gillar denna!..
2012-10-26
  > Nästa text
< Föregående

melancholia
melancholia