Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...tack du vackra...


En kram...


Vi möttes

Jag fick en kram
Du gav mej en kram

En liten kram

Men ändå
Jag fick en kram

Jag ville ha

En till

Och

En till

En till

Och

En till

Och

En till

En till

Och

En till

Och

En till

Och

En till

En till

Och

En till

Och

En till

Och

En till

Och...




TT
(HSGK)

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 382 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-10-26 14:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
härligt
2012-10-30

  Stjärnöga
kär lek ;-)

2012-10-29

  Minkki VIP
omättligt är krambehovet hos älskande :)
2012-10-27

  wildah
Förstår precis :-)
2012-10-27

    ADI Nehlin
fin...
2012-10-27

  Hanna Mari Wallin
underbart skrivet...
2012-10-26

  Rise Little One
Härligt lycka...
2012-10-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
OK! Men det är
ju alltid en början...
Lycka till!
*********
2012-10-26

  ResenärGenomLivet VIP
Kramar kan man aldrig få nog av...
2012-10-26

  Maiah VIP
vad gulligt....
2012-10-26

  Angel of love
Ni möts kanske igen, och då blir det, en till!
2012-10-26

  Gunwale VIP
Välformulerat!!
2012-10-26
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT