Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rebell



När jag var ung
var jag en arg rebell

Numera är jag
rebell

men snäll




Man får anpassa sig




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-26 17:02



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag har fortfarande inte hittat någon smart svarsreplik på
'Eat my shorts', sedan jag fick dessa ord kastade efter mig...
2012-10-27

    ej medlem längre
Olika fördelar sig livets gåvor: förr var jag snäll men nu är jag rebell, stämmer in på mig när jag blivit äldre :)
2012-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP