Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din vän.

Om du gör dig illa - plåstrar jag om dig.

Om du gråter - torkar jag dina tårar.

Om du skakar - håller jag om dig.

Om du faller- så fångar jag dig.

Om du är rädd - skyddar jag dig.

Jag är din vän,och jag fångar alltid upp dig i min famn!




Fri vers av Angel of love
Läst 626 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-10-26 17:32



Bookmark and Share


  Densen VIP
Det bästa orden en vän skulle vilja höra:)
2014-01-05

    Dan Myrbeck
Helt underbar!
2013-08-06

    ej medlem längre
vacker!
2013-05-05

  Lars Hedlin
underbara ord..........
2012-11-05

    ej medlem längre
Fint... lyckliga de som är din vän...
2012-11-03

  Annika Persson

En vän föll och jag plåstrade om henne,
men vad gjorde hon mot mig?
Sparkade och grisade sig.
2012-10-28

  Celticgirl VIP
Dina vänner måste vara lyckliga att ha dig som vän! Fint:)
2012-10-26

  M M Mannheim VIP
Oh vad underbart att få ha en vän som dig och att få vara din vän som fångar upp dig.
2012-10-26

  Daniela I
Härligt och vackert
2012-10-26

  anita VIP
Så vackert.
2012-10-26

  Ninananonia VIP
Vackert..
2012-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love