Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlös

  

Spridda, väldiga och mycket avlägsna

såsom stjärnorna

kometerna 

galaxerna 

flyr orden med accelererande fart

och skapar nya universa

utanför mitt

 




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2012-10-30 14:00



Bookmark and Share


  erkki
Att orden skulle utgöra ett eget universum! Varför inte? Ett immateriellt sådant som skapar livskvalitet. Tankeväckande!
2012-11-17

  Lars Hedlin
vackert,,,,,,
2012-11-01

  Eva Helene VIP
Så fint om de svårfångna orden!
2012-11-01

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
vackert skrivet, ibland undrar man var alla orden tar vägen.
2012-11-01

  Lena Själsöga Keijser
stiger in i orden dina
befinner mig plötsligt i vid
andning

2012-10-31

    ej medlem längre
Ja så kan det vara ibland...fint skrivet
2012-10-31

    ej medlem längre
Fascinerande är dina ord. Vemodiga och vackra.
2012-10-30

  ResenärGenomLivet VIP
Något att tänka på...fint...
2012-10-30

  aol
så vackert sant och berörande skrift vännen,
2012-10-30

  Anya VIP
Jaa visst är det så att orden emellanåt lever sitt eget liv utanför ens eget. Ibland lyckas man fånga dem. :o)
2012-10-30

  Ninananonia VIP
Eller kanske sorgligt...
2012-10-30

  Ninananonia VIP
Ja det är bra :)
2012-10-30

    ej medlem längre
ser orden försvinna eller komma hem ....

fint framförd ...
2012-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP