Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finns

Det som inte finns
finns
fast på andra sidan myren

Du kan ha varit där
fast du inget
minns

när du kommer hem
med våta fötter




Fri vers av stenhur VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-10-27 11:00



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Vackert om en andlig resa.
2012-11-01

    ej medlem längre
Mmm ... så fint och spännande!
2012-11-01

  © anakreon VIP
Gillas högt och rent!
Calle
2012-11-01

  sjungman
Trevlig och kroppsligt elegant.
2012-10-27

  walborg
Mångbottnat och klurigt
2012-10-27

    ej medlem längre
småklurigt värre som sätter de gråa i rörelse ;)
Bra!!
2012-10-27

  Nanna X
jo. ett möte med Andra Sidan.
2012-10-27
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP