Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrivet och dubbelpublicerat med _Sigrid_


vi två

 

det anade kommer med sina inbrytningar så stumt, mute

med ansiktet i händerna och gripen luft

det som fanns finns inte längre

kvar står det som inte sades

anslaget visar sin trubbiga slagyta

skallar ger efter

där floden tar vid

med sina dämningar av gulnade brev från Fadern, korten

i ögonen, längtans äng, Konungens

när solen står som högst läggs myrra vid branten

ögon som söker sin stackare

finner någon annan

 




Fri vers av cilax VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-10-27 20:18



Bookmark and Share


  edikt/Benedikte
Intressant hur den tog en religiös vändning i sitt bildspråk!
Nyfiken på hur ni jobbat ihop texten
B
2012-10-28
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt