Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam



Ensam
ensam i natten
ensam vandrar jag hand i hand med mig själv

Den kyliga luften ger mig trygghet
säger till mig; du lever din spjuver

Mina skor är snabba
i ett gathörn hånglar ett par

jag sneglar lite
men bara lite

vill inte störa

Jag fäller upp min krage
för alla människor som stör

jag är bland människor
fast utanför




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-27 21:12



Bookmark and Share


  Magica VIP
Vemod, väl förmedlat. Kram.
2012-11-02

  aol
känner igen sej själv,
2012-10-27

    Svarte Petter
Bekant känsla.
2012-10-27

    ej medlem längre
Ödsligt ekar dina ord...stark känsla förmedlar du med texten.
2012-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP