Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötas........

Hjärtats dörrar till min själs kamrar öppnas sakta
min själ i dina händer jag lägger

Den vilar längtansfullt i dina varma händer
En önskan att den ska få träda in i ditt innersta inre

Att smeksamt få möta dej
Det som är du

Själarnas sammanslingrande möte
I kärleksfull ömhet

Stillsamma sekunder
Kärleksfyllda




Fri vers av Anira
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-27 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira