Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om ord, tal och oss i detta

 

Oss berör sådant fagert tal

okänsliga för ironins lika giltighet

det är (på) allvar nu, nu

när floren, draperierna fallit likt vissna ord

tomma på luft

 

Mig berör det fallande

trots alltings strävan att skina, lite till, om bara en stund

även kärlekslagarna i roller som svarande inför

dina nämnder, namnade efter det enklaste

mest självklara

 

det jag inte kan ge dig




Fri vers av cilax VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-10-28 02:25



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Helt enkelt mycket komplex!

Dikten berör likt koldioxid en växt.


2012-11-03

  Anoo Niskanen VIP
Det är skrivaren som är under texten. Läsaren är över den.
2012-10-31

  edikt/Benedikte
Dold undertext som jag vill skrapa av ett lager skinn på för att få veta vem/vilka som gömmer sig därunder...
B
2012-10-28
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt