Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN SVÄNG PÅ STAN




Jag gick en sväng
på stan
på kvällen
natten
eller dan

Det var tyst
tomt
och öde,,,

då insåg jag

att tystnaden
och tomheten

är

vårt öde,,,


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-28 09:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten