Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aska

Ibland känns det som att allt fint bara försvinner.
Som om elden tog tingen och förvandlade dem till aska.

Ibland känns det som att mitt förflutna är ett brinnande fotografi.
Långsamt bränns fotot sönder och färgerna löses upp.

Det finns inte mer.
Mitt liv finns inte mer.

Jag finns inte mer.




Fri vers av Lolloowh
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-28 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lolloowh
Lolloowh