Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om den underbara hösten...


Ett lönnblad

...virvlar stilla
och landar i
min
hand
frostbiten, skimrande

som ett sista farväl
bäddar jag ner den
på mjuka frasande

lövbädden

ett höstminne
som

vill leva kvar

genom



ord




Fri vers av Maiah VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-10-28 19:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint! Är det du som målat den vackra bilden också? kram
2012-11-01

  Christine Sabel
Ja och hösten är ju början på vår och sommar

2012-10-29

  Änglaögon
Fina minnen..
2012-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP