Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farfar man kan bli hög på mindre


Varför sova när jag kan ligga vaken
och tänka på ingenting.
Känna att ögonen svider?

---
Badrumstaket har rasat in.

Tandborsten djupt ner i halsen,
spy ut honom. Spy upp din gamla knullkompis.
Smeta ner honom i avloppet.


ta Dagen efter-ångest-piller.

---
Jag nämner inte din sneda kuk
under middagen.



I för sig
nämner jag heller inte maskarna
i maten. Pratar bara. …

Tomt. Ler. Stirrar. Tomt.

---
Vissa nätter; känner jag lukten av tarmar
du gömde i min garderob.
Ibland känner jag händer
i duschen.


men jag tvättar håret och städar lägenheten.
.

---
De säger att man mister förståndet när man är kär
men varför är det då du som är dum i huvudet?




Fri vers (Fri form) av feber
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-28 22:00



Bookmark and Share


  Annika Persson
Kan du inte gå en promenad vid havet och lyssna
på havsfåglarna?
2012-12-10
  > Nästa text
< Föregående

feber
feber