Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi var



Rosorna på den enas grav

Änglarna i varandras

mardrömmar

Ensamheten med sällskapet

Så sällsynta

Vi var ett följe av

kärlek




Bunden vers av melancholia
Läst 515 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2012-10-30 17:52



Bookmark and Share


  glasblåsarblå
Du fångar verkligen upp betydelsen av ordet kärlek, det är inte lätt att få med så mycket i så få ord!
2013-03-04

  Linda CH VIP
Poesi av första klass! Njutbar att läsa...
2013-01-07

    ej medlem längre
Starkt
2012-11-06

  Aftonvännen
Du säger mycket genom väldigt få ord. Det är förundrande, och ett bevis på att de hör samman.
2012-11-05

  Aftonvännen
Och det måste betyda någonting, annars skulle de aldrig ha blivit så
2012-11-05

    ej medlem längre
Den kändes på djupet - bravo..
2012-11-04

    Ken Cassel
Den här var bra, Sekond

Den här gillade jag som så många andra tydligen :)
2012-11-02

  Lars Hedlin
STARK
2012-11-01

  Den gamle
Skön dikt, och ett bra flyt
2012-10-31

  Robert Jonsson VIP
strålande
2012-10-31

  ignore_this
så få ord men väldigt starka!

2012-10-30

    ej medlem längre
mindblowing
2012-10-30

  surface to air
Fin! Fastande speciellt för

"Änglarna i varandras mardrömmar"


2012-10-30

    ej medlem längre
utmärkt bra..
2012-10-30

    ej medlem längre
alla ord berör i denna vackra dikt ...
2012-10-30

  aol
underbart borrar sej orden in,
2012-10-30
  > Nästa text
< Föregående

melancholia
melancholia