Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vackra helgen!

Helgen närmar sig, en helg som får många att tänka på de man förlorat!

Förlorats alldeles för tidigt i livet eller de som levt sitt liv och är glada att få gå vidare! Alla är de våra änglar!

Vi hanterar vår sorg så olika, men känslan i oss är nog densamma!
Ögonen kan glittra och våra läppar le!
Men sorgen i hjärtat kanske inte alla ser!

Jag ska åka till min kyrkogård , där ska jag gå in till kyrkan tända ett ljus för de som inte har sin grav här i min närhet!
Sen ska gå med tårar i mina ögon till de som finns här!
Tårarna rinner varje gång av kärlek och sorg och saknad efter dem!

Visa varandra kärlek och ömhet lite extra till helgen, var glada att ni finns i livet och det finns så många som älskar och bryr sig om just er, alla är värdefulla!

Kram till er alla <3




Fri vers av Angel of love
Läst 524 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-10-31 10:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fina ord!
2012-11-06

    ej medlem längre
Ja, va fint!
2012-11-06

  Federico Romano
Jag har förlorat 4 i år på lika mång månader, plus dom som lever, oss emellan, det är svårt.. men vi är i den tiden då det händer.. Sorgen är en del av skedet
2012-11-06

  erkki
En omtänksam och fin text som skapar eftertanke. Du verkar förstå sorgens karaktär bättre än de flesta: Alla får ju kontakt med den och behöver inse vidden av att den kan vara så olika.
2012-11-05

  Lars Hedlin
VAckra ord som berör!
2012-11-05

  Ninananonia VIP
Kram fina...
2012-10-31

  M M Mannheim VIP
Fantastisk dikt med så mycket känsla inför den helg som stundar. En helg som för mig för några år sedan blev väldigt omvälvande. Så jag tar åt mig av din dikt.
2012-10-31

  Federico Romano
Sorg är olika, men säkert lika smärtsam..
2012-10-31

    ej medlem längre
fint..
2012-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love