Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknadens sändebud

 

Oändlig väntan på en öde strand

Stormarnas tidvattenvågor

sköljer över en ensam gestalt

En burfågel i ensamhetens grepp

 

Högt upp i skyn

vid horisontens rand

sträck av svarta svanar

besjunger hennes saknad

 

Dagars och nätters tomhet

etsar obrutna mönster i hennes själ

och översvämmar hennes förnuft

Bara havet förstår och delar

hennes bottenlösa längtan

  




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2012-11-01 12:02



Bookmark and Share


  Palett
Mycket stark och talande text !!
2012-11-18

    ej medlem längre
Starka fina rader...
2012-11-06

    hver
Bra diktad

"Bara hafið skilur og deilir
hennar botnlausu löngun"

Þrá í eimannaleika.
2012-11-05

    ej medlem längre
Jag drunknar o svävar iväg i "Saknadens sändebud"
Berörd av inlevelsen som går som en rödtråd här.
2012-11-05

    ej medlem längre
vacker, stark text!!
2012-11-05

  Änglaögon
Väldigt vackert, kan känna saknaden och längtan...
2012-11-02

  bittemi VIP
Starkt och mycket vackert!
2012-11-02

  ULJO
Stark läsning som berör
2012-11-01

  Lena Själsöga Keijser
havets visdomsfamn så vacker att andas i
2012-11-01

  Chawa VIP
Mycket vacker...starka känslor sköljer...
vemod och bräckligt längtansdjup.
2012-11-01

  Anya VIP
Tycker jag ser gestalten gå på stranden.
Vilken fint slut, gillar verkligen djupet i:
Bara havet förstår och delar
hennes bottenlösa längtan

2012-11-01

  ResenärGenomLivet VIP
Känsligt och vemodigt...
2012-11-01

  Lars Hedlin
Känsla och liv.........
2012-11-01

  Eva Helene VIP
Bildrikt med stark känsla! Fint!
2012-11-01

    ej medlem längre
En mycket vacker text...skir och ömtålig.
2012-11-01

    ej medlem längre
Gillar starkt.
2012-11-01

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Otroligt vackert och vemodigt. Känner igen mig i denna längtan.
2012-11-01

    Birgersdotter VIP
Dramatisk och stark text.Bra
2012-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP