Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugn...


Lugn
lite distans

så försvinner din ångest
svans

Lugn
lite kontemplation

så kan du traska över
trollebro

Lugn
lite egentid

så har du återvunnit
din sinnesfrid




Bunden vers (Rim) av Anders Nordlander VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-10-31 17:21



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja lugn och ro från vissa saker i livet vore inte fel...helt klart...
En enkel biljett långt bort, kan jag stundtals känna...Tankeväckande...
2012-11-02

  ResenärGenomLivet VIP
Sant...vi behöver lugn och ro ibland...
2012-10-31

    ej medlem längre
Övning ger färdighet....förhoppningsvis.
2012-10-31

  Tarantaran
Fint skrivet! Kräver mycket
övning och beslutsamhet..
tålamod och en stark
förvissning om att det är
realistiskt att hitta
frid och ro själv..inom
sig..utan experter och
psykofarmaka..den finns
hos alla att nå
2012-10-31

    ej medlem längre
God teori; hård verklighet
2012-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP