Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lek i väderlek...


Öppna ditt fönster

Känn den stilla brisen
en pust i din nacke
mina andetag

Lyft ansiktet
mot stilla tårregn
kysser dig

Huden knottras
förnimmer beröring...
frasande tyg
fjäderlätta fingrar

Öppna ditt fönster
jag är nära
nära




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-31 19:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
svalt och varmt på samma gång

2012-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten