Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte är det konstigt att kyrkorna försvinner

Inte är det konstigt att kyrkorna försvinner
en efter en överger alla ruinerna
Jag menar resterna av Svedalas kyrkor
numera går deras troende på kryckor

Klart det blir allt svårare att tro
när 1/3 i Sverige inte lever i godan ro
I dagens Sverige vräks 663 barn
och 2722 hotas med gatan som hem

Barnombudsmannen försöker sätta press
för att barnen ska slippa psykisk stress
Pratar med regeringens ansvarige minister
skyddet finns redan säger hon listigt

Ändå kallar hon sig kristen
men hjälper ändå till att använda riset
barnaga i Sverige är förbjudet
men hon följer inte det budet

Så jag frågar varför vi ska tro
när Guds medlemmar låter eländet gro
Inte ens försöker stoppa det
trots att de sanningarna får se

Taket för sjukbesök höjs
även medicinkostnaderna uppåt töjs
Det är inga problem säger Hägglund
de har fått jobbskatteavdrag

Långtidssjuka blir utförsäkrade
inga företagare har nytta av uträknade
Då går de i konkurs det kan jag förstå
men hur ska de sjuka få jobbskatteavdrag då

Pensionärerna fick en 50-lapp
den försvann snabbt
Gammal och ofta sjuk
det stämmer inte säger Hägglund mjukt

Nejdå Hägglund inget jobbskatteavdrag
till sjuka som inte kan jobba
Till gamla som lever sina sista dagar utslitna
sätt på dig bättre glasögon tänk lite

Friska utförsäkrade får heller inga avdrag
men de blir också snart sjuka
Vilken flagga går ni under
ni måste tagit fel vilken blunder

Jungfru Maria är inte vår minister
Maria Larsson heter hon kompis med ligister
Krist Demokraterna nya huliganerna
som slår barn och sjuka med lagarna








Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 268 gånger
Publicerad 2012-10-31 23:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns många kyrkor som inte har ett dugg med kristen tro att göra eftersom de sysslar med allt som Gud inte vill att de ska syssla med och INTE det som Han VILL att de ska syssla med. Dinosaurier som överlevt sig själva och stelnat i formalism.
Men den sanna, levande och fria kristendomen är alltid på frammarsch.
Den står vid sidan av kyrklighet, religion och politik.
Maria var för övrigt ingen jungfru eftersom hon födde fler barn än Jesus - och de gångerna var det Josef som var biologisk far till barnen.
Nåväl. Jesus Kristus, det Sanna Lejonet av Juda stam, Han som är Gud och lever i evighet, är Kungarnas Kung och Herrarnas Herre. Han har segrat.
2012-11-01
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP