Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt löjliga djup i mig

mjukt
så nära
vandrar
du mig

ingen vet
ingen hör
varje steg
hos dig

varje känsla
jag har
liksom vingars slag
det fanns nog aldrig
som en bortglömd
dag

jag tror aldrig mer
på det jag ser
jag slutat känna
vara vännen för dig
det finns så mycket
jag älskar dess doft
av längtan
av förtvivlan
av det som hände
din hand
dess förtröstan
en slags evighet
en helt vanlig dag
när du ler




Fri vers (Fri form) av Marvin
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-01 02:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint skriven, särskilt slutet hade en fin känsla :)
2012-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin