Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt som gått i bitar faller sönder

gått i bitar..faller sönder..

behöver någon:

som faller med

som behöver falla

som önskar gå i bitar..

smulas sönder inifrån..


behöver laga med orden:

som fyller alla håligheter

som ekar med konstig ton

som ska sluta skrämmas..

ordnas till ljuv musik..


behöver ordna smulor:

som trasats sönder av bitar

som inte går att laga

som har en sorgsen ton..

väväs i själens vemodssång




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-01 13:35



Bookmark and Share


  anits VIP
Vemodsvackert
2012-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran