Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att reagera



E4 rätt ut
I folkhavet….

Nu ser man hur det reagerades
Och hur de sägs att de gjorde
Och tiden, hur långt tid fanns kvar

Och vilka och vem sade
De sade så att, du kan inte…….
Du kan inte göra så, leva så

SÅ kom AIDS in i landet
I tiden
I världen…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-01 14:23



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra tänkvärt skaldat
2012-11-01
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO