Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ingen sorglig text!!


den människan..


den där människan..

förtjänar allt gott,

all kärlek i världen..

och..


vi båda förtjänar

så oändligt

mycket mera..


men sedan..


kan allt försvinna


alltet förnimma..


..tyst..

..tagning..

dröm




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-01 16:56



Bookmark and Share


  anits VIP
Så vackert målar du dina ord
till bilder för mig som läser
2012-11-01

  Lena Själsöga Keijser
andas in dina ord
vilka andas vemod

ser midnattsblå
ser stjärnor tändas

i vemod kan dessa tändas

du skriver vackert
det skimrar bilder ur

i denna... den människan är sekvensen linsen öppnad
2012-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran